DOLAR
49,4177
EURO
55,5133
ALTIN
6.572,22
BIST
12.118,29
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Balıkesir
Yağmurlu
23°C
Balıkesir
23°C
Yağmurlu
Çarşamba Yağmurlu
18°C
Perşembe Çok Bulutlu
14°C
Cuma Hafif Yağmurlu
14°C
Cumartesi Yağmurlu
12°C
BALIKESİR'İN NABZINI TUTUYORUZ
BALIKESİR'İN NABZINI TUTUYORUZ

Kaymakam ve belediye başkanı Cumhuriyet için denize daldı

Balıkesir’in Gömeç ilçesinde, kaymakam ve belediye başkanı, Cumhuriyet’in 100. yılı nedeniyle anlamlı bir dalış etkinliğine imza attı.

Kaymakam ve belediye başkanı Cumhuriyet için denize daldı
400

Balıkesir’in Gömeç ilçesinde, kaymakam ve belediye başkanı, Cumhuriyet’in 100. yılı nedeniyle anlamlı bir dalış etkinliğine imza attı.
Gömeç Kaymakamı Mehmet Şirin ile Belediye Başkanı Mehmet İrem Himam, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yıldönümü nedeniyle su altına dalış yaptı. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ne ait Gömeç Dalış Köyü’nde gerçekleşen eğitmen Mehmet Yılmaz Tabanlı’nın nezaretinde gerçekleşen dalışta; Kaymakamı Altay ve Belediye Başkanı Himam’a; İlçe Jandarma Komutanı Onur Özdemir, İlçe Emniyet Amiri Erdal Coşan ve gönüllü vatandaşlarda eşlik etti.
Dalışın ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Gömeç Kaymakamı Mehmet Şirin Altay, ilk kez su altına yönelik dalış yaptığını belirterek, “Ama bizim için asıl heyecan Cumhuriyet’in 100. yılında böylesi bir etkinliğin bir parçası olmaktı. Belediye Başkanımızın da katılımıyla bu güzel dalışı gerçekleştirdik. Cumhuriyetin Anadolu topraklarında yerin altında ve yerin üstünde her yerde var olduğunu bu etkinlikle gözler önüne sermek istedik. Çünkü bize göre; ulusal birlik ve beraberlik halinde 100. yıldönümünü kutladığımız Cumhuriyet her yerdedir. Bunu vurgulamak içinde suyun altında şanlı bayrağımızı büyük bir gururla açarak bu büyük coşkuya ortak olduk” dedi.
Gömeç Belediye Başkanı Mehmet İrem Himam da, Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk 100. yılını kutlamanın heyecanıyla gerçekleştirdikleri dalışla Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyetin ilelebet payidar kalacağını söyledi.

BALIKESİR'İN NABZINI TUTUYORUZ

BALIKESİR'İN NABZINI TUTUYORUZ