DOLAR
32,3520
EURO
34,7850
ALTIN
2.394,20
BIST
10.268,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Balıkesir
Hafif Yağmurlu
17°C
Balıkesir
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Açık
22°C
Pazartesi Açık
25°C
Salı Açık
27°C
BALIKESİR'İN NABZINI TUTUYORUZ
BALIKESİR'İN NABZINI TUTUYORUZ

MİLLETİMİZİN GÖNLÜNDEN BİZİ KESİP ATAMAZSINIZ”

Bağımsız Altıeylül Belediye Başkan Adayı ve Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı: “Seçim afişlerimizi kesip atabilirsiniz ancak milletimizin gönlünden bizi kesip atamazsınız.”

MİLLETİMİZİN GÖNLÜNDEN BİZİ KESİP ATAMAZSINIZ”

Bağımsız Altıeylül Belediye Başkan Adayı ve Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı:  “Seçim afişlerimizi kesip atabilirsiniz ancak milletimizin gönlünden bizi kesip atamazsınız.”

Balıkesir’de ikinci bir tarihi yazmak için gece gündüz demeden; yaşlısıyla, genciyle 7’den 70’e herkesin gönlüne taht kurmuş Altıeylül’ün çalışkan, cefakâr, sosyal belediyecilik ile eser belediyeciliğini Altıeylül’e kazandırdıklarıyla kanıtlayan ve Altıeylüllü vatandaşların sevgisini kazanan Hasan Avcı 31 Mart Yerel Seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Her gittiği yerde sevgi gösterileriyle karşılanan Bağımsız Altıeylül Belediye Başkan Adayı ve Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı’ya destek gün geçtikçe ÇIĞ GİBİ artmaya devam ediyor.
MAŞALAR İŞ BAŞINDA
Bağımsız çıkmış olduğu yolda ÇIĞ GİBİ büyüyen ve arkasına almış olduğu destekle Altıeylül’de destan yazacak olan Hasan Avcı’ya gün geçmiyor ki saldırı olmasın. Korku dağları sarmış olsa gerek bazı kesimler maşaları vasıtasıyla hırsız gibi gecenin karanlığında Hasan Avcı’nın seçim afişlerine, bilbordlarına ve diğer reklam çalışmalarına saldırı düzenliyor.
VATANDAŞLAR CEVABI VERMİŞ “İKİNCİ DESTANI HASAN AVCI YAZACAK”
Bu şekilde seçim çalışması yapan kim ya da kimler ise vatandaşlar tarafından da büyük tepkiyle karşılanıyor. Altıeylüllü vatandaşlar, “Geçtiğimiz seçim çalışmalarında Bağımsız Altıeylül Belediye Başkan Adayı Hasan Avcı, ‘Ben Büyükşehir’e değil Altıeylül’e adayım. Bu korku niye?’ diye sormuştu. Altıeylüllü vatandaşlar olarak  biz cevabı verelim. Tarih tekrar tekerrür edecek. Ve ikinci destanı Hasan Avcı yazacak”dedi.

BALIKESİR'İN NABZINI TUTUYORUZ
BALIKESİR'İN NABZINI TUTUYORUZ
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.