DOLAR
32,4075
EURO
34,8058
ALTIN
2.403,31
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Balıkesir
Hafif Yağmurlu
23°C
Balıkesir
23°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Açık
22°C
Pazartesi Açık
25°C
BALIKESİR'İN NABZINI TUTUYORUZ
BALIKESİR'İN NABZINI TUTUYORUZ

Balıkesir’in sporcuları Türkiye 3’ncüsü

aptan Cimnastik Akademisi Ankara’da gerçekleştirilen Artistik Cimnastik 2. Lig 1. Etap müsabakalarında, Türkiye ve KKTC’den müsabakalara katılan 17 Kulüp arasında sıralamada üçüncü oldu.

Balıkesir’in sporcuları Türkiye 3’ncüsü

Kaptan Cimnastik Akademisi Ankara’da gerçekleştirilen Artistik Cimnastik 2. Lig 1. Etap müsabakalarında, Türkiye ve KKTC’den müsabakalara katılan 17 Kulüp arasında sıralamada üçüncü oldu.
Artistik Cimnastik 2. Lig 1. Etap müsabakalarının devamı niteliğinde olan ve Türkiye Jimnastik Federasyonu Sancaktepe Kamp Eğitim Merkezi Spor Salonunda gerçekleştirilen 2. Lig 2.Etap müsabakalarında yarışan Kaptan Cimnastik Akademisi Gençlik ve Spor Kulübü, yarışmaya katılan 2. Lig Kulüpleri arasında Türkiye 3.lüğünü kazandı.
Kulüp Başkanı Yetkin Kaptan: “ Söylenecek çok fazla bir şey yok aslında. Verilen emeklerin ve çabanın çok fazla bileşeni mevcut. Sporcularımız ve ailelerimiz tam anlamı ile bir bütün oldu. Hoşgörünün, azmin, sabrın, samimiyetin, disiplinin, çalışmanın ve daha çok çalışmanın sonucu bugün bulunduğumuz noktadır. Müsabakalara ilk katılım sağladığımız yılda böyle bir başarıya ulaşmak bizleri tabi ki gururlandırdı. Bu süreçte emek verip ter döken başta kulüp sporcularımız olmak üzere, Kaptan Cimnastik Ailemize teşekkür etmek istiyorum. Bu vesile ile başta bu etkinliğe ev sahipliği yapan Türkiye Cimnastik Federasyonuna ve Kıymetli Yöneticilerine, Sayın Hocalarımıza ve Hakemlerimize, bizlere kendileri ile tanışma ve yarışma imkanı veren tüm kulüp yöneticisi hocalarımız ve kıymetli sporcularımıza da şahsım ve kulübüm adına ayrıca teşekkür etmek istiyorum” dedi.

BALIKESİR'İN NABZINI TUTUYORUZ
ETİKETLER: , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.